Arkocaps Nopal kapszula 45 db

A gyomortelítő étvágycsökkentő

 

Leírás

Arkocaps Nopal kapszula

Kiszerelés: 45 db

A nopal kaktuszban található nagy mennyiségű pektin, nyák és gumi képes megkötni az étkezések során elfogyasztott zsírok és szénhidrátok egy részét, mely révén ezek megemésztett és felszívódott mennyisége csökken a szervezetben. A nopal kaktusz rostjai vízzel érintkezve a térfogatuknak sokszorosára képesek feldagadni, így telítettség érzést adnak.

A nopal kaktuszban található nagy mennyiségű pektin, nyák és gumi képes megkötni az étkezések során elfogyasztott zsírok és szénhidrátok egy részét, mely révén ezek megemésztett és felszívódott mennyisége csökken a szervezetben. A nopal kaktusz rostjai vízzel érintkezve a térfogatuknak sokszorosára képesek feldagadni, így telítettség érzést adnak. A nopál kaktusz sokféle aminosavat tartalmaz.

Adagolás

Vegyen be 2 kapszulát minden főétkezés előtt egy nagy pohár vízzel. Ne lépjük túl az ajánlott dózist! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetétel

Felhasznált rész: szár 500 mg fagyasztva őrült teljes növényi por kapszulánként.

Figyelmeztetések

Testsúlycsökkenést csak kontrollált kalória bevitel mellett okoz.

Mellékhatások, ellenjavallat: ismert mellékhatása nincs. Csak felnőttek számára. Terhes és szoptató anyák beszéljenek kezelőorvosukkal a készítmény szedését megelőzően!

Regisztrációs szám: 3890/2008 OÉTI

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455