Arkánum Szúnyogcsípés utáni gél 30 ml

Az Arkánum Szúnyogcsípés utáni gél hatóanyagai szúnyogok és egyéb csípőrovarok csípései esetén azonnali segítséget nyújtanak.

Leírás

Arkánum Szúnyogcsípés utáni gél

Kiszerelés: 30 ml

Az Arkánum Szúnyogcsípés utáni gél kb. 1-2 perc alatt megszünteti a viszkető, égő érzést. 5-6 percen belül, pedig lényegesen csökkenti a kialakult csalángöb méretét, majd rövid időn belül teljesen el is tünteti azt.

A gél hatóanyagai fertőtlenítő és keringésjavító hatásúak, így megszüntetik a felülfertőzés veszélyét. Ápolja, nyugtatja és regenerálja a sérült bőrfelületeket.

Az Arkánum Szúnyogcsípés utáni gél hatásai

– Fertőtlenít

– Elmulasztja a fájdalmat, viszketést

– Elmulasztja a csalángöböt, duzzanatot

– Ápolja a sérült bőrfelületet

A gél kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaz: levendula, eukaliptusz és citrus illóolajat, valamint széleslevelű útifű kivonatot.

Kinek ajánlott?

– Három éves kor felett ajánlott.

Mivel a termék természetes alapanyagokat tartalmaz, gyermekeknél is biztonsággal alkalmazható, nem kell attól tartani, hogy bármiféle vegyi anyagot juttatunk be szervezetükbe.

– Kisgyermekes szülőknek.

Gyermekek jellemzően piszkos kézzel, agyonvakarják csípéseiket, amik aztán csúnyán el is sebesedhetnek. 3 éves kor felett ajánlott.

– Érzékeny bőrűeknek.

Vannak, akik igen rosszul reagálnak a szúnyogcsípésekre. Hatalmas, vörös, duzzadt csalángöbök alakulhatnak ki náluk, amelyek csak lassan múlnak el. Valamint ajánljuk azoknak, akik szeretnének gyorsan túllendülni a csípés utáni égető, viszkető, vakaródzós időszakon.

Ellenjavallat, mellékhatás nem ismert.

A gél semmiféle káros mellékhatással nem rendelkezik, mindazonáltal az összetevőkkel szembeni érzékenység nem zárható ki, ezért használat előtt mindig javasolt bőrpróbát végezni.
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455