Arkánum Sport balzsam 100 ml

Az Arkánum Sport Balzsam fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása jól érvényesül a különféle mozgásszervi panaszoknál, mint pl.: ízületi gyulladás, köszvény, reuma, húzódás és ínhüvelygyulladás esetén is.

Leírás

Arkánum Sport balzsam

Kiszerelés: 100 ml

Az Arkánum Sport Balzsam magyar fejlesztésű, természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyorsan felszívódó krém, amelyet leginkább ízületi problémákban szenvedők kedvelnek.

Az Arkánum Sport balzsamban található fahéj, szegfűszeg, levendula illóolajok népgyógyászati tapasztalatok alapján bizonyítottan csökkentik a fájdalmakat, gyulladásokat akár már néhány percen belül is. A feketenadálytő és árnika kivonatok pedig elősegítik az izom-, csont- és porcszövetek megújulását.

Csak teljesen ép bőrfelület esetén javasolt használata, mivel magas hatóanyag-tartalmának köszönhetően akár kisebb hámsérülések esetén is erősen irritálja a sérült bőrfelületet. Egy kis adagot nyomjunk a kezünkre, és a kívánt felületbe masszírozzuk be addig, míg a krém fel nem szívódik. Ez kb.1-2 perc.

Nagyobb megerőltetéssel járó mozgások előtt: csökkenthető a kisebb sérülések, húzódások kialakulásának esélye. Hatóanyagai fokozzák az izmok, ízületek terhelhetőségét.

Munkavégzés után: csökken az izomláz kialakulásának kockázata. A túlerőltetésből kialakult izomfeszülések, fájdalmak csökkenthetők. Az illóolajok intenzív regenerálódást elősegítő hatásának köszönhetően az izmok gyorsabban megújulnak.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455