Arany oldat 200 ml

Az arany kolloid csökkentheti a stressz káros hatásait, javíthatja az agyműködést, az idegrendszert erősítheti. Depresszió, szorongás esetén alkalmazhatjuk.

Leírás

Arany oldat

Kiszerelés: 200 ml

Az ízületi gyulladás kezelésére 1927 óta folyamatosan használnak aranyat.  Michael Faraday, a híres kémikus, 1857 körül készített először tiszta, rendkívül stabil aranykolloid oldatot, amelyet az angol Természettudományi Múzeum még ma is őriz.

A világhírű német bakteriológus, Dr. Robert Koch felfedezte, hogy a tbc-t okozó baktérium arany jelenlétében nem életképes. Munkájáért 1905-ben orvosi Nobel-díjat kapott.

Az USA-ban már 1885 óta alkalmazzák a kolloid aranyat alkoholizmus kezelésére, mivel enyhíti az alkohol iránti vágyat. Emellett használják még koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Felismerték, hogy támogatja a szívet, javítja a vérkeringést. Hagyományosan használják bőrfekély, égési sérülések, bizonyos idegvégződés-operációk utókezelésére is.

Bőrfeszesítő tonik

Az arany oldat könnyen felszívódó, fémes állapotú aranyrészecskéket tartalmaz, amelyek sejtregeneráló és bőrfeszesítő hatásuknál fogva védenek az idő múlásával jelentkező hatásoktól. Ezáltal ideálisan simává, puhává teszi a bőrt, mely fiatalos, ragyogó kinézetet kap.

Felhasználási javaslat

Naponta reggel és este lefekvés előtt vigye fel az oldatot az arcra és nyakra. Gyengéden masszírozza a bőrbe a nyaktól a homlok irányába. A legjobb eredményt hidratáló krémmel történő együttes használattal érhetik el. A készítményt mindig megtisztított bőrfelületre vigye fel. Ne kerüljön nyílt sebbe!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455