Aphrodite Unisex potencianövelő kapszula 10 db

Az Aphrodite Unisex potencianövelő kapszula mindkét nem számára ajánlott természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény – libidó fokozására.

Leírás

Aphrodite Unisex potencianövelő kapszula

Kiszerelés: 10 db

Az Aphrodite Unisex potencianövelő kapszula mindkét nem számára ajánlott természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény – a libidó fokozására.

Az Aphrodite Unisex potencianövelő kapszula összetevői és azok lehetséges hatásai

A cink hozzájárul a vér normál tesztoszteron szintjének fenntartásához.

A  sáfrány (Crocus  Sativus)  elősegítheti  a  szexuális  vágyat  és  az  erekciót,  hozzájárulhat  a  megfelelő spermaminőség fenntartásához.

A  maca szerepet  játszik  a  spermiumok  megfelelő  mennyiségében  és  mozgékonyságában, hozzájárulhat az egészséges férfi reprodukciós rendszer működéséhez, hozzájárulhat az egészséges szexuális funkciók fenntartásához. Mivel pozitívan hat a hormonrendszerre, így szabályozza a menstruációs ciklust, csökkenti a menopauzás tüneteket nőkben és férfiakban egyaránt, javítja a nemzőképességet, kedvező hatással van a libidóra, jótékony az impotenciára, erősíti az immunrendszert, és csökkenti a krónikus fáradtságot. Igen sok cinket tartalmaz. A cink a szexuális vágy egyik fontos alapeleme, éppen ezért a cink fontos mindkét nem szexuális életére gyakorolt hatása miatt.

A mumijó hozzájárulhat az egészséges szexuális funkciók fenntartásához. Kiválóan alkalmas betegségek utáni legyengült állapotok kezelésére, az időskori vitalitás fokozására, ősi afrodiziákum.

A szegfűszeg elősegítheti a szexuális vágyat.

Adagolás

Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula.

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / kapszula

Sáfrány (Crocus sativus virág száraz drog) 87 mg

Maca száraz drog 87 mg

Szegfűszeg (Syzygium aromaticum virág száraz drog) 87 mg

Mumijó 87 mg

Cink (cink-szulfát-monohidrát) 54,5 mg

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455