anti-adiposis_teak

Anti-Adiposis teák

Az Anti-Adiposis teák hatásukat leginkább az anyagcsere-folyamatra fejtik ki, szabályozzák a bélperisztaltikát, a sok esetben kellemetlen, ritka székletet rendszeressé teszik, ezáltal jelentősen javítják a közérzetet. Ezeknek a készítményeknek tartós fogyasztása esetén nem fog elmaradni az eredmény!

Termékleírás

Az Anti-Adiposis teák szabályozzák a zsírok anyagcseréjét, hatnak a helyes energiaáramlásokra a meridiánokban és így egy szinkronizált működést eredményeznek az anyag- és energiaforgalomban.

Kínában évezredek óta gyógynövénykeverékeket használnak a különböző betegségek gyógyítására.

A tradicionális gyógyászatot alkalmazó kínai orvosok nem magát a betegséget, hanem a kiváltó okot kutatják fel és kezelik. A több ezer év alatt kialakult gondolkodásmód alapján a testben energiavonalak (meridiánok) húzódnak, melyekben az energia töltöttségi szintje, áramlása határozza meg az egészséges működést.

A különböző gyógynövények összetetten hatnak a test energia háztartására, mely természetes anyagok jótékony hatását a modern tudományos kutatások is megerősítették. Egyes kínai gyógynövénykeverékek csökkentik a zsírok tartalékolását, anti-hyperlipemiás hatásuk révén a lerakódott depózsírokat szabad zsírsavakká alakítják. Hatóanyagaik serkentik a lipáz és zsírsav dehidrogenáz enzimek szintézisét; amelyek a zsírok bontását végzik.

Az Anti-Adiposis teák különböző változatokban és összetételben kaphatók.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455