Angellica+4 kapszula 60 db

Étvágycsökkentő, anyagcseregyorsító, testsúlycsökkentő hatást szeretne elérni?

Leírás

Angellica+4 kapszula

Kiszerelés: 60 db

Az Angellica+4 kapszula öt gyógynövény kombinációja: Kínai Angyalgyökér, Guggul kivonat, Gymnema sylvestre kivonat, Bitter Orange kivonat, Barna alga.

Ezen gyógynövények sokoldalúsága garantálja a tudatos súlycsökkentés eredményességét. Egy különleges természetes hatóanyag kombináció, amely igen széles spektrumban biztosítja a súlyfelesleggel küszködők igényeit – mellékhatások nélkül!

Kínai Angyalgyökér – Angelicae radix

A Kínai Angyalgyökér gyógynövény többek között a zsírszintézisre  is hat, az emésztést támogató vegyületeivel, megszünteti a puffadást, valamint felgyorsítja a mérgek távozását a szervezetből. Antioxidáns tartalma miatt védi a sejteket az oxidatív károsodás ellen, amely tulajdonságára nagy szükség van, hiszen fogyás közben rengeteg méreganyag szabadul fel a szervezetünkben, ami miatt fáradtnak érezhetnénk magunkat.

Bitter Orange – Citrus Aurantium

A  Sevillai Narancs hozzájárul a testsúly csökkentéshez, segít fenntartani az egészséges zsírszövet egyensúlyt úgy, hogy a zsírok lebontását gyorsítja és felpörgeti a szénhidrát anyagcserét is.

Anyagcsere élénkítő hatása van, növeli az energia szintet, az egész napos teljesítményt javítja, megszünteti a diéta okozta fáradtságot. Hozzájárul a méreganyagok eltávolításához, ezáltal elősegíti a vér tisztulását. Hatékonyan segít a túlsúly elleni küzdelemben, majd segít a normális testsúly fenntartásában.

Gymnema Sylvestre – Gur-mar

A Gur-mar Dél-India trópusi erdeiben honos növény, a helyiek már közel 2000 éve használják. Gimneminsav tartalma csökkenti az étvágyat, a szénhidrátok felszívódását normalizálja, ilyen módon hatással van a szénhidrát anyagcserére és az egészséges vércukorszint kialakítására. Emiatt a gyógynövény neve hindiül Gur-mar, jelentése: cukorpusztító. Jótékonyan befolyásolja a zsíranyagcserét is, a súlycsökkentő programot egyértelműen, több oldalról támogatja.

Barna alga – Fucus Vesiculosus

A barna alga növeli a teltségérzetet, ezáltal mérsékli az energiabevitelt, segíti az emésztést, rosttartalma és természetes jódtartalma révén fokozza az anyagcserét. Támogatja a súlycsökkentést és a gyomor-bélrendszer egészségét. Részt vesz a zsírsavak és a makro-tápanyagok normál anyagcseréjében illetve a normál szénhidrát anyagcserében.

Commiphora Mukul – Guggul

A Guggul egy Indiában termő fa, amely a törzsén ejtett vágásokon keresztül gyantaszerű levet enged. Ezt a gyantát évszázadok óta használják India hagyományos gyógyászatában, az Ayurvedában.

Hatással van a zsíranyagcserére, ily módon a testsúlycsökkentést segíti. Az ideális koleszterinszint elérését támogatja és az egészséges életmód részeként segít a normál vércukorszint fenntartásában.

Az Angellica+4 kapszula adagolása

Naponta 2×1 kapszula fogyasztása javasolt, harmonikusan elosztva egy napon belül, reggel és délután, lehetőleg éhgyomorra, de feltétlen evés előtt, egy nagy pohár vízzel. Lefekvés előtt 6 órával már ne vegyél be belőle, mert bár az élénkítő hatása szelíd és kíméletes, mégis megzavarhatja a nyugodt alvást. Az előírt adag betartása esetén mellékhatás nem ismeretes.

Összetétel

Guggul kivonat 400 mg
Gymnema sylvestre kivonat 300 mg
Fucus vesiculosus kivonat 150 mg
– ebből Jód 150 µg
Bitter orange kivonat 33 mg
Angelica sinensis kivonat 0,7 mg
Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455