Altáji Múmijó Hegyi Balzsam tabletta 30 db

A múmijó alkalmazható: csonttörés, csontritkulás, reumatikus megbetegedések, ízületi gyulladás, asztma, belső vérzés, emésztőrendszerben előforduló fekély, aranyér, emésztési zavarok, töredezett, gyenge haj ill. köröm, ekcéma esetén is.

Leírás

Altáji Múmijó Hegyi Balzsam tabletta

Kiszerelés: 30 db

Az Altáji Múmijó Hegyi Balzsam tabletta szerves és nem szerves anyagok természetes keveréke. Sziklák hasadékaiban, üregeiben, réseiben gyűlik össze, beszivárgások, kérgek formájában, fekete, sötétbarna és barna, gyantaszerű alakban. Közép Ázsia hegyi barlangjaiban található. A múmijót, mint nyersanyagot a tengerszint feletti 3500-3900 m magasságban, meredek, gyakorlatilag függőleges sziklákon gyűjtik be. A múmijó kiszivárog a sziklák repedéseiből és csorgások, cseppek, gyöngyszemek alakjában megmerevedik. Ha ma begyűjtik, a következő évben ugyanazon a helyen és ugyanolyan mennyiségben újratermelődik, a múmijó-hordozó ereknek köszönhetően.

A szennyeződésektől megtisztított, extrahált múmijó egységes tömegű, sötétbarna vagy fekete színű, elasztikus állapotú, csillogó felületű, balzsamos illatú és kesernyés ízű anyag. A tárolás során fokozatosan megkeményedik, mivel nedvességtartalma csökken. Vízben könnyen oldódik, aminek következtében a víz barna színűvé válik.

Adagolás

Felnőtteknek 1 tabletta napi 3 alkalommal, vízzel lenyelve, étkezés közben. A terméket 1 hónapon keresztül ajánlott szedni. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetétel

Hatóanyag-tartalom / 3 tabletta

100% tisztított múmijó 600 mg

Ellenjavallatok

A készítmény összetevőivel szembeni esetleges egyéni érzékenység, terhesség, szoptatás, vesekő.

OÉTI notifikációs szám: 14626/2014

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455