Aloe Vera Gél natúr 1000 ml

Az Aloe Vera Gél natúr természetes tápanyagai révén javíthat a szervezet hiányállapotán, szabályozza az immunrendszert, normalizálhatja az emésztési folyamat működését, segíthet a méregtelenítési folyamatokban.

Leírás

Aloe Vera Gél natúr

Kiszerelés. 1000 ml

1 liter 96,2 százalékban tiszta Aloe Verát tartalmaz.

Növelheti a szervezet ellenálló képességét, gátolhatja a betegségek kialakulását, kedvezően hathat az immunbetegségekre, jó hatású lehet az autoimmun betegségeknél, megszabadíthatja a szervezetet a méregtől, alkoholtól, narkodikumoktól. Megsemmisítheti a szabad gyököket (antioxidáns), hatással van a szervezet gyulladásos folyamataira (légzőszervek, gyomor- és bélrendszer, urináris gyulladások).

Hatékony ellenszere lehet a  vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak.

Nyálkahártya-összehúzó, enyhítheti a fájdalmat, erősítheti a szervezet ellenálló képességét, felgyorsíthatja az emésztést, szabályozhatja a vércukorszintet.

Adagolás 

Egészség megőrzés céljából napi 0,3-0,5 dl.

Egészségügyi problémák esetén napi 1 dl ajánlott.

Heveny problémák esetén akár több is, 1,5-2,0 dl, amíg a probléma fennáll – túladagolni nem lehet és nincs mellékhatása. Az Aloe Vera alkalmazásakor mindig az a hatás érvényesül a sokféle összetevők közül, amelyekre a szervezetnek elsősorban szüksége van.

Összetétel

96,2 százalékos Aloe Vera gél, stabilizátor (szorbit), étkezési savak (citromsav, aszkorbinsav), tartósítószer (Na-benzoát- az íz és frissesség fokozására), enzim (papain), sűrítő anyag (xantán gumi) és antioxidáns (tokopherol)

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455