Alveola Aloe Vera eredeti ital áfonyás 1000 ml

Az Alveola Aloe Vera eredeti ital áfonyás 93% egész leveles aloe vera gélt, valamint 6,8% valódi áfonya sűrítményt tartalmaz. 

Leírás

Alveola Aloe Vera eredeti ital áfonyás

Kiszerelés: 1000 ml

Kellemes íze miatt gyermekeknek is ajánljuk.

Az aloe vera ital frissítő, kellemes ízű, mely az Aloe Vera Barbadensis Miller növény friss leveleiből, szigorú minőségi előírások alapján készül. Így az ital megőrzi mindazon tápanyagokat, amelyet az élő aloe növény a természetben tartalmaz (poliszaharidok, ásványi anyagok, vitaminok, valamint számos enzim és aminosav).

Az aloe vera ital kifejezetten ajánlott a napi tápanyagbevitel kiegészítéséhez, gyomor- és bélpanaszok, anyagcsere problémák esetén, méregtelenítésre, valamint általános immunrendszer erősítőként.

Segíti a szervezetbe bevitt C- és E-vitaminok felszívódását.

Az áfonya gyümölcs igen sok vitamint tartalmaz, többek között C-, B1-, B2-, B6-, illetve A-vitamint. Magas a csersav és foszfortartalma, kitűnő vértisztító és méregtelenítő hatású. Az áfonya régóta ismert gyógyszere a vese és hólyagproblémáknak, a mirigyekre pedig regeneráló, élénkítő hatást gyakorol.

Az eredeti aloe vera tiszta, mentes alointól és emodintól. A gondos feldolgozásnak köszönhetően ez a termék egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vizet, színezőanyagokat, illetve ízfokozókat.

Adagolás

Napi adagja egészségmegőrzés céljából 30 – 60 ml reggel és este étkezés előtt. Fogyasztható magában, vagy ízlés szerint gyümölcslével keverve.

Betegségek esetén max. 2 x 100 ml.
Gyermekeknek 3 éves kortól: 1 x 30 ml ajánlott.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455