Alg-Börje Spirulina alga tabletta 250 db

Az Alg-Börje Spirulina alga tabletta természetes szerves jódot tartalmaz, mely segítheti a pajzsmirigy működését és a pajzsmirigy hormonok termelését, részt vesz a normális anyagcsere és energiatermelő folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer és egészséges szellemi működés fenntartásához.

Leírás

Alg-Börje Spirulina alga tabletta

Kiszerelés: 250 db

A Spirulina alga tartalma 60-70% protein, háromszor több fehérjét tartalmaz, mint pl. a marhahús. A spirulina protein biohasznosulása 20-szor magasabb, mint a szójabab fehérjének.

Továbbá gazdag ásványi anyagokban. Különösen a vas, kalcium, magnézium, mangán, kálium és cink tartalma magas. Tartalmaz B-vitaminokat, beleértve a B12-vitamin, béta-karotin, C-vitamin és E-vitamint. Nagy mennyiségben tartalmaz B12-vitamint, ami fontos a vegetáriánusoknak, akik számára gyakran van hiány ebből a vitaminból.

Mivel magas az aminosav, protein, ásványi anyag és vitamin tartama, a Spirulinát fontos étrend-kiegészítőként tartják számon. A NASA is használja az űrhajósok étrend-kiegészítőjeként.

A Spirulina egy teljesen természetes termék, és biológiailag aktív tápanyagokat tartalmaz, hogy a szervezet azonnal hasznosítani tudja.

Népszerű a sportolók és a testépítők körében, a magas fehérje- és tápanyag tartalma miatt. Kiváló táplálék-kiegészítő a kismamák és szoptató nők esetében is.

Összetétel

99% spirulina, 1% kova

Adagolási javaslat

Első héten napi 1-2 tabletta, második héttől-3-6 tabletta.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455