Air Wolf Sóinhalátor

Az Air Wolf sóinhalátor használata során csökken a légúti allergia okozta irritáció, kezeli az asztma okozta tüneteket, tisztítja a légutakat. Különösen alkalmas a dohányzás káros hatásainak kompenzálására.

Leírás

Air Wolf Sóinhalátor

Napjainkban óriási mértékben megnövekedett az allergiás, asztmás és egyéb légúti megbetegedések száma. Környezetünkben ijesztő mértékben és mennyiségben vannak jelen allergiát okozó szennyező anyagok. Ezek a káros, irritáló anyagok allergiás, asztmás légzési nehézségeket okoznak. Ezért is elengedhetetlen életminőségünk javítása és légzőrendszerünk védelmének biztosítása.

A légzés könnyítésére igen sok és sokféle gyógyszert kínálnak. Ugyanakkor természetes enyhülést nyújt a természet a sóbarlangok és a tengeri levegő gyógyító hatásával. A sóinhalátor a sóbarlangok gyógyító erejét foglalja magába. A sóbarlang terápia azért sikeres, mert a barlang levegőjében lebegő parányi sókristály-oldat cseppeket belélegezve kitisztul, megnyugszik, regenerálódik légzőrendszerünk. A sóbarlangokban található vegyületek légzőrendszerünkbe jutva fejtik ki hatásukat.

A sóbarlang időigényes, költséges és helyhez kötött. Azonnali megoldást nyújthat a könnyen és egyszerűen kezelhető Air Wolf sóinhalátor.

Az Air Wolf sóinhalátor használatával csökkenthető

– a pollenallergia, légúti allergia, nehézlégzés, rekedtség

– az asztma, bronhitis, alsó-felső légúti megbetegedések

– a légcsőhurut, hörghurut, nátha, köhögés, köhécselés

– a keresztallergia, légúti fertőzőbetegségek,

– a légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladék (pl. slejm),

– a dohányzás okozta légúti problémák

Az Air Wolf sóinhalátor használata

A csutora zárókupakjának levétele után az Air Wolf sóinhalátor inhalálásra készen áll. A sóinhalátort a szájba helyezve azon keresztül szívja be, majd orron keresztül fújja ki a levegőt. Tehát szájon be, orron ki, egyenletes megszokott ütemben lélegezzünk.

A régi letapadt lerakódások felszakadhatnak és köpettel, orrfolyással távozhatnak a szervezetünkből. Az Air Wolf sóinhalátor gyógyító hatása illóolaj terápiával kiegészíthető.

A készülék alsó szűrő felületére cseppentünk 1 csepp illóolajat.

Az ajánlott illóolajok: citrom – borsmenta – mirha – zsálya – kámfor – levendula – erdeifenyő. Az illóolajokat tilos keverni!

Az Air Wolf sóinhalátoron keresztül belélegzett levegő gyógyító hatását az illóolajok fokozzák, gyorsítják. Az eszközt napi rendszerességgel ajánlott használni, 5-30 percen át naponta akár több alkalommal is. Összetevői a szervezetre káros anyagot nem tartalmaznak!

Az Air Wolf sóinhalátor hatóanyag mennyisége: kb. 5 – 6 dkg. ”miocén” halit válogatott sókristály és kb. 15-30 % nedvességet felszívó természetes anyag.

Az Air Wolf sóinhalátor hatóanyaga kb. 5 évre elegendő, használattól függően.

Az Air Wolf sóinhalátor anyaga: mázas kerámia, félporcelán.

Karbantartás

Az eszközt használat után nedves ruhával tisztítsuk meg a nyáltól. Víz az eszközbe nem kerülhet, a hatóanyag eláztatásával gyógyító hatása megszűnik.

Hatóanyag összetétele

NaCl 99.2 %, CaSO4 0,4 %, MgCl2 0,08 %, CaCl2 0,8 %, Fe203 0,001 % Fém (réz, ólom,arzén) szennyeződéstől mentes, nyomokban tartalmaz még jódot, káliumot és brómot is. Vízben oldhatatlan szennyeződés 0,2 %.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455