Bio Agavé szirup

Az agavé szirup ajánlott diétázóknak és cukorbetegeknek egyaránt.

Leírás

Bio Agavé szirup

Az agavé szirup eredetileg az USA déli részéről, Mexikóból, Közép-Amerikából és az Antillák szigetvilágából származik. A XVII. századtól portugál és spanyol hajósok közvetítésével a mediterrán éghajlatú európai országokban is megjelentek. A hazai és az európai botanikus kertek részét képezi ez a kaktuszféle. Ennek a növénynek a koncentrál nedve adja az agave szirupot amely édesítőszerként ismeretes. Egészségesebb és lényegesen kevesebb is kell belőle mint a fehér vagy a barna cukorból.

Az agavé szirup alkotóelemei

Az agavé növény szárából nyerik a nedvet, így minél idősebb a növény, annál több nedvet ad. Ez a lé fruktózt és glükózt tartalmaz, de található még benne vas is.

Felhasználási lehetőségek

Érdemes használni mert sokoldalúan használható, mint bármelyik ismert édesítő.

Készülhet vele sütemény, édesség, keksz vagy bármilyen sült és főtt étel amibe cukrot használnánk. Tea, kávé és más reggeli italok édesítőjeként is megállja a helyét, nincs kellemetlen utóíze. Különböző nyers alapanyagokból készült ételek édesítésére is alkalmas, könnyen eloszlik-oldódik benne.

100 ml agavé szirup 300 kalóriát tartalmaz. 

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455