Ag 100 Ezüst kolloid 300 ml

Fertőtlenítés

Leírás

Ag 100 Ezüst kolloid

Kiszerelés: 300 ml

Az ezüst kolloid ionmentes vízben (elektromos töltés nélküli) található parányi ezüst részecskék és tiszta ezüst ionok összessége. Azonos elektromos töltésük miatt taszítják egymást, ami állandó mozgásban tartja őket. Ezért mondjuk, hogy az ezüst kolloid aktív. Az ezüst kolloid részecskéit csak elektronikus mikroszkóp alatt figyelhetjük meg. Minél kisebb a részecske mérete, annál hatásosabb az oldat.

Az optimális részecskék nagysága: 1,5-5 nm között van és 10 mg ezüst található 1 liter vízben (10 PPM).

Összehasonlításul a vírusok nagysága: 15 -150 nm, a baktériumoké: 350-1000 nm. A mikrobák tehát sokkal nagyobbak az ezüst kolloid részecskéinél, így a részecskék szabadon bejuthatnak a kórokozók belsejébe.

Az ezüst kolloid remek segítségnek bizonyult fertőtlenítő szerként is, nem okoz égető érzést. Lemoshatjuk vele a sebeket, horzsolásokat, rovarcsípések helyeit, használhatjuk a kéz, valamint a konyhai és az egészségügyi eszközök fertőtlenítésére.

Külsőleg

Az ezüst kolloidot borogatás formájában közvetlenül vigyük fel a bőrre (ezüst kolloiddal átitatott gézlap segítségével) vagy fújjuk be vele a beteg bőrrészt. Az eljárást naponta néhányszor ismételjük meg.

Irrigáció és beöntés

Az irrigációhoz a következő oldatot készítsük el: 1 liter vízhez adjunk 1-4 teáskanál ezüst kolloidot. A beöntéshez pedig 1 liter vízhez adjunk 4 teáskanál (20 ml) ezüst kolloidot.
Figyelem! Az ezüst kolloiddal kezelt bőrt ne tegyük ki közvetlenül napsugárzás hatásának.

Ellenjavallat

Fém ezüstre érzékeny emberek ne használják.

Tárolás

Ne tároljuk hűtőszekrényben, mélyhűtőben vagy annak közvetlen szomszédságában!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455