Ag 100 Ezüst kolloid 300 ml

Az ezüst kolloid segítséget nyújtat bakteriális, vírusos és gombás fertőzések (Candida albicans) esetén, segít a fertőzések elleni védekezésben és a megelőzésben, csökkentheti a gyulladást, erősítheti az immunrendszert. Gyakran használják krónikus fáradtságban szenvedő személyeknél is.

Leírás

Ag 100 Ezüst kolloid

Kiszerelés: 300 ml

Az ezüst nem csak nemesfém, de egyúttal az emberi szervezet normális működéséhez szükséges, fontos nyomelem is. Már az ókorban kihasználták az ezüst gyógyítást segítő tulajdonságait.

Például az ókori görögök, hogy megelőzzék a betegségek terjedését, edényeiket, amelyekből ettek és ittak ezüsttel vonták be. A XIV. századi pestisjárvány idején a tehetősebb szülők ezüstkanalat adtak gyermekeiknek, hogy azt szopogassák, megelőzve ezzel a fertőzést. A XIX. században, Németországban felfedezték, hogy az enyhe ezüst oldat fertőtleníti a begyulladt kötőhártyát, ugyanakkor nem károsítja a nyálkahártyát.

Mi az ezüst kolloid?

Az ezüst kolloid ionmentes vízben (elektromos töltés nélküli) található parányi ezüst részecskék és tiszta ezüst ionok összessége. Azonos elektromos töltésük miatt taszítják egymást, ami állandó mozgásban tartja őket. Ezért mondjuk, hogy az ezüst kolloid aktív. Az ezüst kolloid részecskéit csak elektronikus mikroszkóp alatt figyelhetjük meg. Minél kisebb a részecske mérete, annál hatásosabb az oldat.

Az optimális részecskék nagysága: 1,5-5 nm között van és 10 mg ezüst található 1 liter vízben (10 PPM).

Összehasonlításul a vírusok nagysága: 15 -150 nm, a baktériumoké: 350-1000 nm. A mikrobák tehát sokkal nagyobbak az ezüst kolloid részecskéinél, így a részecskék szabadon bejuthatnak a kórokozók belsejébe és elősegíthetik a gyógyító folyamatokat.

Az ezüst kolloid erősítheti az immunrendszert, ennek köszönhetően segít a fertőzések elleni védekezésben és a megelőzésben. Mi több, használatánál sok esetben a vitalitás növekedése és az agyműködés serkenése figyelhető meg, ezért gyakran használják krónikus fáradtságban szenvedő személyeknél is.
Az ezüst kolloid remek segítségnek bizonyult fertőtlenítő szerként is, mivel nem okoz égető érzést. Lemoshatjuk vele a sebeket, horzsolásokat, rovarcsípések helyeit, használhatjuk a kéz, valamint a konyhai és az egészségügyi eszközök fertőtlenítésére.

Adagolás

Alkalmazhatjuk mind belsőleg, mind pedig külsőleg a bőrre, továbbá a torok, a száj és az arcüreg öblítésére, hüvely irrigálására és beöntésre is.

Külsőleg

Az ezüst kolloidot borogatás formájában közvetlenül vigyük fel a bőrre (ezüst kolloiddal átitatott gézlap segítségével) vagy fújjuk be vele a beteg bőrrészt. Az eljárást naponta néhányszor ismételjük meg.

Irrigáció és beöntés

Az irrigációhoz a következő oldatot készítsük el: 1 liter vízhez adjunk 1-4 teáskanál ezüst kolloidot. A beöntéshez pedig 1 liter vízhez adjunk 4 teáskanál (20 ml) ezüst kolloidot.
Figyelem! Az ezüst kolloiddal kezelt bőrt ne tegyük ki közvetlenül napsugárzás hatásának.

Belsőleg

– megelőzéshez maximum 1 teáskanál (kb. 5 ml) naponta

– megfázás és influenza esetén más készítmények mellett, azok hatását javítandó 4×1 teáskanál (4×5 ml) naponta

– krónikus betegségeknél más készítmények mellett, azok hatását javítandó napi 2×1 teáskanál (2×5 ml) naponta

– vitalitás növeléséhez napi 6×1 teáskanál (max. 30 ml)

Érdemes lenyelés előtt pár másodpercig a szájban tartani. Az ezüst kolloid folyamatosan két hónapon keresztül használható. Ezután ajánlatos néhány hetes szünetet tartani. Érdemes figyelni a szervezet egyéni reakcióit is és szükség esetén orvoshoz fordulni.

Ellenjavallat

Fém ezüstre érzékeny emberek ne használják.

Tárolás

Ne tároljuk hűtőszekrényben, mélyhűtőben vagy annak közvetlen szomszédságában!

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455