Amerika üzenete: SZÉNANÁTHA

Nem politikai bűnbakkeresésről lenne szó kedves Olvasó, Amerika, mint kontinens tényleg benne van a „buliban”.

A szénanátha allergiás megbetegedés, az okozója a parlagfű és nem a vadkender, amint az néhányszor helytelen információként felmerül. A parlagfű és népes családja Amerikában őshonos, jól ismert, Kanadában például egyes helyeken gyógynövényként is használják.

Hogyan került akkor hozzánk?

Történt, hogy Európa nyughatatlan politikusai kiprovokálták az I. világháborút, melynek következtében fél Európát sikerült romba dönteni, szegénységbe és éhezésbe kényszeríteni. A helyzeten segítendő, Amerika nagy mennyiségű gabonát kezdett szállítani, mely rakományok fertőzöttek voltak a parlagfű pollenjeivel. Szóval az étkezési gabonával a 20-as években Európába nagy mennyiségű amerikai parlagfű pollen került, amely szépen megkezdte új hazájában a vándorútját és a letelepedést. Mint Európában új és igen életrevaló faj, nem rendelkezik természetes versenytárssal, így szaporodása, térhódítása a klimatikailag megfelelő területeken robbanásszerű. Az európai ember szervezetében az allergiás veszélyt a parlagfű által képviselt nagy mennyiségű pollenkibocsátás jelenti.

Mára Európa parlagfűvel legszennyezettebb területei:

– Kárpát medence,

– Észak-Olaszország,

– Rhone völgye.

A látogatóba érkezett parlagfű fajok közül az ürömlevelű, vagy kislevelű parlagfű, – Ambrosia artemisiifolia – kiválóan aklimatizálódott a Kárpát medencében, így augusztusban és szeptemberben sokan megkönnyezzük Amerikát…

Ön is közénk tartozik?

Ha igen, válogasson az alábbi ellenszerek között:

1. Flavogard a kedvenc!!!!!!!!!!

Mert javított a közérzetemen, megszüntette a krónikus fáradtságomat, növelte a stressztűrő képességemet és most hatásos a parlagfű allergiámban is.

Hogyan?????

Rendezte a vörösvérsejtjeimet, nem tapadnak össze, egészségesek, így több oxigént és tápanyagot és betegség elleni védőanyagokat képesek szállítani. A Flavogard stabilizálta az érfalakat, már nem „átjáróház” az érrendszer, hanem visszatért a funkcionalitása. Nem vagyok stresszes és következésképpen allergiás sem, mert a baj, a stressz nem jár egyedül hanem pl. allergiával, lévén mindkét megbetegedés erősen civilizációs indíttatású.

Kövessen és nem bánja meg.

2. A védák üzenete: DABUR SHILAJIT. Az Indiai Gyógyszerkönyv lakója és nem véletlenül…

A Himalája „könnye” csodás hatásairól már sokat írtak, de a hírek nem nagyon szólnak az allergiás reakciók kezelésére való alkalmasságáról. Nézzük csak:

Kálium: mint a szív életfontosságú ionja, felelős a jó szívműködésért, különösen ha allergiás reakciók során az érfalak áteresztőképességével baj van,

Kalcium: azon túl, hogy a csontrendszer építőköve, allergia-gyanú esetén azonnal kálciumot adunk…

3. Egy igazi kuriózum: a COLOSTRUM

A kolosztrumot már 2000 évvel ezelőtt Indiában betegek gyógyítására használták, a kolosztrum fantasztikus értékei miatt nyilvánították a tehenet szent állattá.

A tehénből származó Colostrum immunglobulin tartalma gátolhatja az allergiás folyamatok kialakulását, ill. csökkenthetik az allergiás reakciókat, továbbá nem csak allergia esetén vethetjük be, de számos vírusellenes hatóanyaggal is rendelkezik (influenza  esetén!), és jó hatással van a gyomor és bélrendszerre is.

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455