Allergiás bőrkiütés?

Vakaródzik a kutya, fúj bolhás… !

BIZTOS?

Kedvesemmel sokszor kerülök nézeteltérésbe, mert szegény puli nem bolhás, hanem allergiás.

A kutyus védelmére szóló beszédemet messziről és személyesen kezdem, a bőrünk, a Tied is Drágám:

– a legnagyobb szervünk,

– a testsúlyunk kb. 10 – 15 %-a, nem, nem, nem céloztam a testsúlyodra!!!!!!!!

Hm, ez így nem lesz jó.

Viszketett már a bőröd, Szívem? Volt már bőrkiütésed? A múltkor is begyulladt a szemhéjad az új szemránckrémtől, amit a barátnődtől kaptál… emlékszel? Mindez a bőr irhájában megjelenő vizenyő következménye, mert átjárhatóvá váltak a hajszálérfalak.

Valamire érzékeny vagy, ami kívülről hatolt be a bőrbe és ott gyulladást okoz. Ez egy tipikus allergiás bőrkiütés.

Ez a jelenség lehet annak a következménye is, hogy a szervezeten belül alakul ki allergiás gyulladás, amely pl. a bőr hajszálereit irritálja. Sokszor komoly nyomozás eredménye lehet az ok kiderítése. Szóval ne bántsuk a pulit, inkább nézzük meg mi okozhatta a bőrgyulladását és enyhítsük a kellemetlen tüneteket.

Na de mivel is…?!

Júj de viszket!

Vörösre vakartam magam és már ödémásodik is… és mindenhol megjelent!! Iszom gyorsan egy kupica homoktövis italt, mert anyagcsere zavaraim is vannak. Úgy tűnik valami belül borult fel bennem, mert nagy területen megjelent az allergiás bőrgyulladás. Valószínű…, de sebaj, mert a készítmény gyorsan beoldódik és a vérárammal mindenhová eljut, és még ki is takarít’…

A csoda… no mi az? Hát az Energy Hawaii Spirulina tabletta

Miért titkolják, hogy allergiás bőrkiütésekre is jó hatású? Nem tudnák? Nem hiszem, mert az összetevőkben mindent leírnak ami a bőrnyugtató hatást okozza. Ráadásul „isteni” eredetű és istenien hat. Mondja már meg valaki a gyártónak, forgalmazónak, hogy kiváló allergiaellenes készítmény IS…!

Kérek fél deka Neoplant krémet… lehet több is… 

Allergiás bőrkiütésem van, amely viszket, gyulladt, és nagyon nem szép, az embereket ismerőseimet bizalmatlanná teszi. Sajnos elég kiterjedt és nem tudom mitől kaptam, gyanakszom a napra és pl. a szénanáthára, esetleg a tegnapi jó ebédre? Így nem maradhatok, tennem kell valamit, amíg ki nem derítik mi okozta az irritációt. A barátnőmnek már segített, akkor nosza…

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455