5 tipp, hogy elfelejthessük a narancsbőrt

A nők több, mint 90%-át érinti valamilyen módon. Jellemzően a combokon, fenéken, ritkábban a hason jelentkezik. Bár egészségügyi kockázattal nem jár, főleg a strandszezonban, mindenki szeretne megszabadulni tőle. Itt van 5 rövid gondolat, hogy mi segíthet ebben:

1. Naponta 2-3 liter folyadék

Ezt talán magyarázni sem kell, testünkre sokféleképpen jó hatással van a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadék. Óvakodjunk azonban a cukros üdítőitaloktól!

2. Mozogjunk sokat!

A narancsbőr egyik fő okozója a mozgásszegény életmód. Hetente 3-4 óra sporttal sokat tehetünk egészségünkért, és a sima bőrért is.

3. Csökkentsük a szénhidrát bevitelt!

Mivel a magas szénhidrát bevitel emeli az inzulin szintet, ami miatt a szervezetünk fokozza a zsír raktározását. Együnk tehát csokoládé és csipsz helyett minél több gyümölcsöt, zöldséget!

4. Járjunk szaunába!

A szauna fokozza az anyagcsere-folyamatokat, így elősegíti a méregtelenítést. Ha utána hideg-meleg vizes váltózuhanyt veszünk, még többet teszünk azért, hogy enyhítsük a narancsbőrös tüneteket.

5. Narancsbőr elleni krémek és szérumok

A vérellátás fokozása révén segítik a zsírsejtek lebontását és a salakanyagok kiürülését. Ajánlatos 1-2 hónapig naponta alkalmazni őket, majd pedig hetente 1-2-szer. Fokozhatjuk a hatást, ha testtekercseléssel kombináljuk. Ajánlatos mindezek előtt alaposan leradírozni az érintett bőrfelületet!

A nagyon sokoldalú finomítatlan nyers shea vaj (karitévaj) ill. az argánolaj is ajánlott ilyen esetekben!

Gyors és látványos eredményeket érhetünk el az Aqua Balance Radossan Növényi Őssejtes narancsbőr- és helyi zsírpárnák elleni szérummal is. Ezt a szérumot nem csak a narancsbőr ellen vethetjük be igen hatékonyan, de bőrfeszesítésnél, karcsúsításnál és a striák otthoni kezelésénél is rendkívül sokat segíthet!

 

Share Button

Vásárlás előtt kérjük érdeklődjön az aktuális készletről!

+36-30-437-8845

+36-1-349-3455